Butlletins

Documents de Constantí (2008-2011)

Quadríptic de periodicitat anual de divulgació dels fons documentals i les principals actuacions de l’Ajuntament en relació al patrimoni documental de Constantí.

Núm. 4 (2011)
La documentació i la bibliografia de Constantí a Internet

Presentació dels diferents projectes impulsats per l’Ajuntament o en els quals ha col·laborat referits al procés de digitalització dels fons bibliogràfics i documentals de Constantí. En concret, es fa referència a l’Arxiu Municipal, l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona, la Subdirecció General de Biblioteques i, finalment, al Servei d’Ocupació de Catalunya i la Subdirecció General d’Arxius i Gestió Documental.

Núm. 3 (2010)
El fons de la parròquia de Sant Feliu, màrtir

L’Ajuntament de Constantí, l’Arquebisbat de Tarragona han digitalitzat tota la documentació de la parròquia de Constanti dipositada a l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona. Es repassa la tipologia documental: els llibres sacramentals (segles XVI-XX); els manuals notarials, protocols matrimonials i testaments (segles XIV-XX); llibres de la comunitat de preveres (segles XVI-XIX) i molta altra documentació com ara llibres de l’Hospital de Sant Roc, dels jurats de la Vila de Constantí o pergamins solts.

documents-de-constanti-03

Núm. 2 (2009)
El fons del Dr. Aleu

Dedicat a la donació del fons personal del doctor Miquel Aleu, en particular al més d’un centenar de llibrets de recerca i divulgació.

Núm. 1 (2008)
El patrimoni documental

Aquest primer número ofereix una explicació divulgativa sobre el procés que segueix un fons documental a l’arxiu, des del seu ingrés fins a les activitats de recuperació de la memòria històrica. Són quatre fases: recuperació, conservació, investigació i divulgació.

El Racó de l’Arxiu (2003-2006)

El butlletí El Racó de l’Arxiu (ISSN 2014-5276) va sortir entre desembre de 2003 i octubre de 2006, amb un total 21 números i 218 pàgines editades. Es va concebre inicialment per donar publicitat a les activitats portades a terme des de l’arxiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El patrimoni documental del municipi de Constantí i moltes coses més