Petita crònica de la presentació dels “Estudis de Constantí” d’enguany.

Divendres passat es va presentar el número dels “Estudis de Constantí”, el que fa 32. Una quarantena de persones van omplir la Biblioteca per assitir a la classe magistral de la cap d’estudis de l’Institut de Constantí, Mercè Grané, que va fer una disertació molt amena sobre els diferents articles que formaven part del número d’enguany. Va comptar amb la col·laboració interactiva dels assistents, que van ajudar a completar la informació d’un powerpoint. També es va presentar la reimpressió dels números 1 i 2 de la revista. Feia molts anys que aquests números estaven exhaurits i moltes persones els demanaven. 

L’acte va acabar amb la foto de família dels autors, la presentadora i les autoritats locals. Un fotografia que es va repetir amb alguns dels autors dels números 1 i 2 que estaven presents a la sala. Algun fins i tot, repetia com a autor en tots dos números.
En resum, un any més que el nostre poble gaudeix d’un publicació privilegiada que s’edita de manera ininterrompuda des de fa més trenta anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *