CRÒNICA DE LA CAMINADA AL MORELL

El passat diumenge 24 d’octubre va tenir lloc la caminada popular al Morell, aprofitant el bon temps de tardor que encara fa. L’activitat va comptar amb la participació de més d’un centenar de persones i l’acompanyament del guia cultural Oriol Nicolau, així com dels carros dels Tres Tombs. El plat fort de la jornada va ser la visita guiada a les instal·lacions de la fàbrica de vermut de la casa Yzaguirre, amb tast de vermut inclòs, i un dinar de motxilla i visita a les restes monumentals de la Granja dels Frares.

Aquesta caminada popular s’emmarca en les trobades de germanor que aquests darrers anys l’Ajuntament de Constantí ha portat a terme amb els municipis veïns, com els de la Canonja o els Pallaresos, així com per la voluntat de donar a conèixer els llocs interesants del nostre entorn més proper que habitualment estan exclosos de les visites turístiques i són de difícil accés.

Explicacions de la tècnica enòloga a la fàbrica del vermut Yzaguirre, al Morell
Interior de les instal·lacions de la fàbrica de vermut Yzaguirre
Una màquina antiga de perforar pous, als afores del Morell.
Les restes del conjunt monumental de la Granja dels Frares, una obra construïda al segle XII, relacionada amb la comunitat cistercenca de Santes Creus, i que va estar dempeus fins al segle XX.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *