Un matí vora el Francolí

El projecte d’Atlas de la Biodiversitat de Constantí continua avançant. Aquest passat dissabte 30 de juny es realitzava la segona sortida naturalista pels camins del terme, en la que van participar un total de 6 voluntaris, a més dels organitzadors de la iniciativa encapçalada pel naturalista José A. Latorre i el responsable de l’Arxiu Històric municipal, Josep Estivill. La sortida, que va durar prop de 3 hores, va transcórrer pel camí dels Pallaresos fins al riu Francolí, des d’on l’expedició va arribar fins a la Resclosa. Durant el trajecte es van arribar reconèixer fins a unes 40 espècies diferents de la flora, algunes d’elles bastant desconegudes per la majoria dels participants. 

El passat 9 de juny es realitzava la primera sortida naturalista pel terme, pels voltants del camí de la Coma, que es va aprofitar per començar a omplir els dossiers de fauna i flora que s’havien preparat per a l’ocasió i que han de servir per compilar tota la informació per la catalogació de les espècies. 
 De cara al proper dissabte 14 de juliol hi ha prevista una nova sortida, que en aquest cas transcorrerà per la zona del parc de les Forques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *