Caminada popular pel camí de la Coma

Mas de Muntaner, al camí de la Coma.

Activitat: Caminada popular pel camí de la Coma
Dia: dissabte, 21 de setembre de 2013, 10h.
Lloc de sortida: plaça de les Escoles Velles
Durada prevista: 3 hores

Com en anys anteriors, aquest dissabte 21 de setembre a partir de les 10h del matí tindrà lloc la caminada popular que enguany serà pel camí de la Coma. Aquest camí, també conegut com el camí vell cap a Tarragona és un dels més agradables per passejar pel contacte amb l’entorn natural i per les vistes aèries ca a les partides de Ravasols i Seixanta Jornals. S’hi poden contemplars des dels molins hidràulics i la vil·la romana de Centcelles al pont de Perafort.

Pel que respecta el camí de la Coma té com a elements patrimonials forts els masos de Muntaner i de Mascaró, el segon de grans mides i un caràcter bastant imponent. Tots dos en ruïnes malgrat que encara un es pot imaginar com eren a la seva època d’esplendor.

Durant el recorregut, els guies Ricard Escarré i Carles Alcoy, ens explicaran mil i una històries curioses sobre aquests indrets. També s’han previst alguns divertiments per als més menuts, com la cerca d’un tresor de la Guerra del Francès, i una activitat d’iniciació a la gnomòtica.

També he previst obsequiar amb un petit mos als participants durant el recorregut.

Us animem a venir i a participar-hi activament. Ja sabeu que podeu preguntar el que vulgueu als guies o aportar alguna anècdota. Ens ho passarem molt bé! 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *